Tak for jeres bidrag til den danske klimaindsats

Når du giver et bidrag til den danske klimaindsats via Klimaskovfonden bruges beløbet til at støtte projekter, hvor der rejses skov, der gavner klimaet ved at opfange og lagre CO2. Bidragene er afgørende for, at der bliver plantet mere skov i Danmark.
Projekterne, som dbidraget går til, bliver til i samarbejde med jordejere, der ansøger Klimaskovfonden om støtte til et klimaprojekt på deres jord. Klimaskovfonden stiller store krav til projekterne for at garantere mest CO2 for pengene og til den type skov, der plantes.
Sammen kan vi nå Danmarks ambitiøse klimamål om at reducere CO2 under FN’s Klimakonvention (UNFCCC).
Klimaskovfondens standard
Jeres bidrag baserer sig på standarden Bidrag til den danske klimaindsats gennem skovrejsning, udgivet af Klimaskovfonden i januar 2023. Standarden findes i sin helhed på www.klimaskovfonden.dk/bidrag-til-den-danske-klimaindsats
Klimasituationen er ikke sådan, at man bare kan give et bidrag til Klimaskovfonden og så undlade at ændre sin virksomhed og sin produktion i en mere klimavenlig retning. Vi opfordrer virksomheder til at sætte konkrete klimamål og lave handleplaner, for at reducere mest muligt CO2 i egen værdikæde. Derudover kan man bidrage til den danske klimaindsats og være med til at bremse temperaturstigninger. Sammen kan vi nå Danmarks klimamål!"
Kirsten Brosbøl, forperson KlimaskovfondenKirsten godkendt billede.jpg
Go to content